March 17, 2020 – 2019 Novel Coronavirus (Covid-19) Update:
Given the recent escalation in COVID-19 cases, and based upon the recommendation of Alberta Health Services as released on March 12, 2020, the 2020 CAUCE Conference and AGM scheduled for May 26-28, in Calgary, AB has been postponed until Spring 2021.

We will use the Guidebook app exclusively for the conference program. Guidebook will give you plenty of ways to organize, plan and enjoy your time. The app will keep you up-to-date on events, speakers, and other key information and you will have all the information you need at your fingertips. You will also receive real-time notifications about any changes to times and locations.

To get the most out of CAUCE 2020, download the Guidebook App and don’t forget to check-in! Here is a quick end-user tutorial if you need some help.

Please note that we may be required to change, reschedule or cancel any speaker, session or social event with little or no notice.

Pre-conference

Monday, May 25, 2020

9:00 am – 2:00 pm CAUCE Executive Committee Meeting
2:00 pm – 3:00 pm Conference Planning Committee Meeting
3:00 pm – 4:00 pm CoP Leaders’ Meeting
6:30 pm – 7:00 pm CAUCE Newcomers Reception (first-time delegates at a CAUCE conference)
6:30 pm – 7:00 pm Discover Calgary (for delegate's guests)
7:00 pm – 8:30 pm CAUCE 2020 Opening Reception (for all delegates)

Day 1

Tuesday, May 26, 2020

 

7:00 am – 8:30 am Hot Buffet Breakfast at Sandman Hotel
8:30 am Housekeeping Remarks and Transition to Downtown Campus
9:00 am Welcome and Opening Remarks
9:15 am – 10:15 am Keynote Speaker - Todd Hirsch
10:15 am – 10:30 am Nutrition Break
10:30 am – 12:00 pm Communities of Practice Dialogues
12:00 pm – 1:30 pm Awards Luncheon
1:30 pm – 2:00 pm Transition Networking Break
2:00 pm – 2:45 pm Concurrent Session 1 (45 mins)
2:45 pm – 3:00 pm Coffee Break
3:00 pm – 4:00 pm Concurrent Session 2 (60 mins)
4:00 pm – 5:00 pm Sponsor Meet and Greet
5:00 pm – 9:00 pm Dinner on your own
9:00 pm – 11:00 pm Hospitality Suite

Day 2

Wednesday, May 27, 2020

 

7:00  am – 8:30 am Hot Buffet Breakfast at Sandman Hotel
8:30  am Housekeeping Remarks and Transition to Downtown Campus
9:00 am – 10:00 am Concurrent Session 3 (60 mins)
10:00 am – 10:15 am Coffee Break
10:15 am - 10:45 am Concurrent Session 4 (30 mins)
11:00 am – 12:00 pm Keynote Speaker - Jean McClellan
12:00 pm – 1:30 pm Lunch on your own
1:30 pm – 2:30 pm Concurrent Session 5 (60 mins)
2:30 pm – 3:00 pm Nutrition Networking Break
3:00 pm – 3:30 pm Concurrent Session 6 (30 mins)
3:30 pm – 3:40 pm Transition Break
3:40 pm – 4:25 pm Concurrent Session 7 (45 mins)
7:00 pm - 11:00 pm Dinner Event - Main Campus, MacEwan Hall

Day 3

Thursday, May 28, 2020

 

7:30 am – 8:45 am AGM & Hot Breakfast Buffet at Sandman Hotel
8:30 am Housekeeping Remarks
9:00 am – 10:00 am Concurrent Session 8 (60 mins)
10:00 am – 10:30 am Nutrition and Networking Break
10:30 am – 11:30 am Keynote Speaker - Dr. Michael Hart
11:30 am – 12:00 pm Closing Remarks and Invitation to CAUCE 2021
12:00 pm – 12:30 pm Lunch
12:00 pm – 1:00 pm CAUCE Executive Committee Meeting